Breaking News

Brazilië onderuit maar Zwitsers door na geweldig spektakel Zuid-Korea verslaat Portugal • Uruguay en Ghana uitgeschakeld Duitsland ondanks een 4-2 zege uitgeschakeld op WK na Japanse zege tegen Spanje Marokko verslaat Canada en eindigt eerste in de groep. België uitgeschakeld na doellpuntloos gelijkspel. Martinez neemt meteen ontslag na de wedstrijd Argentinië groepswinnaar in Groep C. Polen door naar achtste finales ondanks Mexicaanse overwinning Australië en Frankrijk (ondanks nederlaag) plaatsen zich voor achtste finales, Denemarken en Tunesië verlaten WK Nederland-USA en Senegal-Engeland zijn de eerste 1/8 finales

Coupe du monde 2022

Promo Dag 13 : 02/12

Wedstrijden: 16u00: Zuid Korea - Portugal;
16u00: Ghana - Uruguay;
20u00: Kameroen – Brazilië
20u00: Servië - Zwitserland
                     
Promotie: Bore Draw: Verliezende weddenschappen worden terugbetaald als de wedstrijd in 0-0 eindigt..
Bet : Alle markten behalve 1X2
Pre-Live Ticket
Enkelvoudig spel
Minimum inzet: €0.50
Minimum odds : No minimum
Maximum Extra winst: Geen Maximum
 

Wereldbeker voetbal au Qatar

Ben je klaar voor de heetste voetbalcompetitie ter wereld? Het WK 2022 in Qatar begint op 20 novembre. Dankzij Golden Palace heeft dit WK alles in zich om voor jou niet alleen het grootste internationale sportevenement van het jaar te worden, maar ook een enorme boost aan je sportweddenschappen! Kijk wat we voor jou in petto hebben tijdens dit voetbaltoernooi.

32 nationale elftallen zullen strijden voor wereldheerschappij in het heetste evenement van de winter van 2022. Natuurlijk is België vertegenwoordigd met zijn nationale team in wat misschien wel de allerlaatste kans is voor de befaamde Gouden Generatie om zich te bewijzen op het wereldtoneel. De competitie is natuurlijk keihard. In de groep van België zitten Marokko, Canada en Kroatië. Verderop in het toernooi (op voorwaarde dat België de knockoutrondes haalt), zal het er nog hard aan toe gaan...

Zie meer...

Met WK-titelverdediger Frankrijk en andere imposante buren zoals Nederland en Duitsland in de mix, kan het evenement inderdaad snel explosief worden! Voeg daarbij enkele grote nationale teams uit de hele wereld – de VS, Brazilië en Japan, om er maar een paar te noemen die misschien een appeltje te schillen hebben met België – in de knock-outronde, en je weet dat je alle ingrediënten hebt voor een historische editie van het WK. Het podium is klaar, tijd om uit te zoeken wie nu het beste team is... Kom op, België!

Zoals altijd staan we 100% achter onze duivelse Belgische nationale delegatie. Onze verwachtingen zijn hooggespannen, maar de weg is nog lang en zwaar! Naar welke wedstrijd kijk jij het meest uit? Hoe ver denk je dat de Belgen het kunnen schoppen? Heb je enig idee wie er in de finale zal spelen, en misschien zelfs wie er zal winnen? Je kan veel geld verdienen door te wedden op de voetbalactie, of je nu live wedt op een enkele wedstrijd, of op langere termijn speelt met een scherpe bet op de winnaar. Jij kan de beste speler zijn!

Betslip

Rangschikking

Topschutter

cookies
adx