Wedden op sportevenementen bij goldenpalace.be

Op goldenpalace.be kan je nu wedden op een brede waaier van sporten, van kleine competities in verre oorden tot de meest prestigieuze internationale sportevenementen. Of je nu met trots de kleuren van je favoriete team in onze Belgische Pro League vertegenwoordigt, voor de underdog kiest om het volgende grand slamtoernooi te winnen, de winnaar van het volgende grote titelgevecht probeert te voorspellen, of gebruik maakt van je uiterst specifieke kennis van minder bekende sporten: er is altijd een manier om er een winstgevende dag van te maken.

Op onze sportwedpagina vind je alles wat je nodig hebt om het beste te halen uit je nieuwe favoriete sportieve entertainment! Gebruik je uitgebreide sportkennis en ontdek winnende strategieën om je grootste winnende voorspellingen te doen. Je doet dit allemaal in gegarandeerd volledige veiligheid, omdat wij over alle vereiste licenties beschikken om legaal te werken en je dus de beste sportweddenschappen kunnen aanbieden.

Details

Single bets, multibets, system bets: we hebben het allemaal!

Staat je favoriete team of atleet voor een belangrijke wedstrijd? Heb je het gevoel dat ze de concurrentie kunnen verslaan? Waarom dan je sport niet nog spannender maken met een single bet op winst? Je zult des te meer kunnen juichen, net alsof je zelf hebt meegedaan! Kies voor een eenvoudige single bet of combineer je favoriete evenement met meerdere andere tot een multibet, waarbij elke extra selectie de beleving nog boeiender maakt. Je kunt verschillende wedstrijden of heel verschillende sporten combineren. Met geweldige sportevenementen die iedere dag opnieuw plaatsvinden in tal van sportdisciplines over de hele wereld, hoef je nooit lang te zoeken naar een weddenschapsoptie die jou ligt. Voor de echte sportwedders, de specialisten, hebben we een uitgebreid aanbod aan system bets. Op onze sportwedpagina kun je eigenlijk elke combinatie kiezen die je maar kunt bedenken. Optimaliseer nu je winst!

Zet zowel voor als tijdens de wedstrijd in!

Kan je maanden voor een wedstrijd is afgelopen de winnaar ervan voorspellen? Stel je hoge verwachtingen in jouw team dit seizoen? Waarom zou je je vermoedens niet op voorhand vastleggen met een slimme weddenschap! Ons uitgebreide aanbod van gewone weddenschappen is slechts één vorm van pre-match-weddenschappen. Ook de dagen, uren en minuten voorafgaand aan het sportevenement waar je zo naar uitkijkt, staan bol van spanning. Voel de nervositeit toenemen met elke verandering van de kansen als de start van het evenement nadert! En het wedplezier hoeft niet eens te stoppen als het evenement eenmaal begonnen is. Op goldenpalace.be kan je ook live wedden om de amusementswaarde verder te verhogen. Dompel je volledig onder in je evenement als alle kleine details – spelersvorm tijdens de wedstrijd, weersomstandigheden, reactie van het publiek - in real time beginnen mee te spelen. Kan jij de situatie in een oogwenk goed inschatten?

Wed mobiel onderweg!

We weten dat je niet altijd voor je computerscherm kan zitten om op jacht te gaan naar de beste kansen voor de grote wedstrijd van vanavond of om de strijd live te volgen en zo de slimste beslissingen te nemen. Maak je geen zorgen, goldenpalace.be heeft de oplossing! Onze sportboekpagina loopt even vlot op jouw mobiel toestel als op je desktopcomputer of laptop. Je kan elk platform gebruiken dat je ter beschikking hebt! Je hoeft geen software te downloaden en installeren, je kunt gewoon naar onze sportwedpagina gaan. Wil je de status van jouw weddenschappen controleren tijdens het avondeten, op kantoor of terwijl je vastzit in het verkeer? Ben je met vrienden aan het kijken naar een spannende voetbalwedstrijd waarop je graag wilt inzetten, maar je hebt geen toegang tot jouw traditionele apparaten? Omdat goldenpalace.be gemakkelijk mobiel beschikbaar is, hoef je alleen het internet op te gaan met jouw smartphone of tablet om weddenschappen te plaatsen - altijd en overal.

Tal van extra’s voor boeiendere weddenschappen

Wedden op goldenpalace.be is wedden met dat beetje extra, elke keer opnieuw! Voor elke weddenschap die je toevoegt aan je accumulatorbet of multibet, wordt 1% toegevoegd in extra winst. Dit kleine extra duwtje wordt automatisch elke keer toegevoegd, voor elke weddenschap met minstens 2 selecties. Om dit te berekenen, voeg je gewoon het percentage toe dat gelijk is aan het aantal evenementen in je weddenschap. Dit getal wordt ook getoond op je betslip voordat je de weddenschap bevestigt. Dankzij dit unieke maar gratis extraatje kan je 10% of nog veel meer op je potentiële winst verdienen, enkel op goldenpalace.be! Als je bij ons blijft spelen, krijg je ook een uitnodiging om deel te nemen aan onze levendige voorbeschouwingsartikelen met leuke weetjes over alle grote sportevenementen, met een sterke focus op Belgische wedstrijden. En als je op zoek bent naar meer exclusiviteiten, kan je onze Facebookpagina liken en blijven volgen. Ook op onze socialmediacommunity kan je terecht voor een continue stroom met extra informatie.

Golden Palace, trotse sponsor van sportevenementen

Bij Golden Palace hebben we altijd een groot hart voor sport gehad. Niet alleen in de passieve zin: we zijn ook zeer actief in de promotie van talentrijke teams in onze meest populaire sportdisciplines. Als trotse sponsor van de Belgische voetbalploegen KV Mechelen, RWD Molenbeek, en RAAL La Louvière, en van de Belgische basketbalteams Giants Antwerp en Spirou Charleroi, staat goldenpalace.be altijd aan jouw kant! Dit zorgt ook voor enkele exclusieve voordelen bij jouw sportweddenschappen op goldenpalace.be. Zo kan je op goldenpalace.be alle thuiswedstrijden van Spirou Charleroi exclusief en gratis live volgen. Als je fan bent van deze fantastische sportploegen, kan je uitkijken naar de King of Fun die zorgt voor ongeëvenaard vermaak in het stadion van jouw team. Volg onze gesponsorde teams ook via onze social media: je zal hun succesvolle prestaties altijd vanop de eerste rij kunnen volgen!

cookies
adx