Hulp bij wedden en tips voor weddenschappen

Waar vind ik mijn afgesloten weddenschappen?

Klik om je afgesloten weddenschappen te zien op ‘geschiedenis’ in je wedcoupon (dit is de plaats waar je jouw weddenschappen plaatst).

Kan ik bij jullie enkel live wedden?

Nee! We zijn erg trots om jou op ieder moment van de dag de interessantste wedstrijden aan te bieden om live op te wedden, maar je kan ook zonder problemen op voorhand inzetten. Selecteer hiervoor simpelweg ‘Live wedden’ links bovenaan de pagina voor sportweddenschappen nadat je bent ingelogd.

Prematch Wedden

Om terug te gaan naar prematch (op voorhand), klik je op ‘Prematch’ in de balk bovenaan.

Prematch Wedden

Wat is een single bet?

Een single bet of enkelvoudige weddenschap is een type weddenschap op enkel één optie afzonderlijk. Deze weddenschap kan makkelijk geplaatst worden door ofwel gewoon de selectie te maken en te bevestigen, of door verschillende selecties te kiezen en “enkelvoudig” te selecteren in de rechterzijbalk. Deze laatste optie zal je toelaten om een inzet per weddenschap te plaatsen, die dan vermenigvuldigd wordt met het aantal weddenschappen.

Wat is een multibet?

Een multibet of meervoudige weddenschap is een type weddenschap op meerdere opties tegelijkertijd. Bij een multibet wordt er ingezet op een combinatie van verschillende uitkomsten. Alle voorspellingen moeten correct zijn om te winnen, maar de hoge beloning die hier tegenover staat is meer dan de moeite waard. De odds van alle afzonderlijke bets worden vermenigvuldigd.

Voorbeeld: je combineert drie bets met odds van @1.75, @5.22 en @1.80 in één multibet van €10. Indien alle voorspellingen correct zijn, win je 10 x 1,75 x 5,22 x 1,80 = €164,43! Een multibets van 2 selecties wordt een “double” (dubbel) genoemd, en een accumulator van 3 selecties wordt een “treble” (tripel) genoemd. Multibets van 4 of meer selecties worden “fourfolds” (viervouden), “fivefolds” (vijfvouden), “sixfolds” (zesvouden) enzovoort genoemd.

Met multibets kan je met een kleine inzet grote bedragen verdienen dankzij de multibooster. Hoe meer selecties je toevoegt aan jouw multibet, hoe hoger de multibooster zal zijn. Je kan alles over ons multiboostersysteem lezen op de pagina gewijd aan dit onderwerp.

Wat is een "full cover"-bet (weddenschap volledige dekking)?

Een “full cover bet” of weddenschap volledige dekking is een type weddenschap die alle mogelijke combinaties van je selectie dekt, met of zonder de enkelvoudige weddenschappen. Je kan het bedrag kiezen dat je per combinatie wil inzetten, of je kan meteen je totale inzet invullen. Je hebt volgende opties:

- Trixieweddenschap: een weddenschap op 3 selecties die uit 4 onderlinge weddenschappen bestaat: 3 dubbels en 1 tripel. Een minimum van 2 selectie moet juist zijn voor winst. Hoe meer selecties je juist hebt, hoe meer je zal winnen.

- Yankeeweddenschap: een weddenschap op 4 selecties die uit 11 onderlinge weddenschappen bestaat: 6 dubbels, 4 tripels en 1 viervoud. Een minimum van 2 selectie moet juist zijn voor winst. Hoe meer selecties je juist hebt, hoe meer je zal winnen.

- Canadianweddenschap: een weddenschap op 5 selecties die uit 26 onderlinge weddenschappen bestaat: 10 dubbels, 10 tripels, 5 viervouden en 1 vijfvoud. Een minimum van 2 selectie moet juist zijn voor winst. Hoe meer selecties je juist hebt, hoe meer je zal winnen.

- Heinzweddenschap: een weddenschap op 6 selecties die uit 57 onderlinge weddenschappen bestaat: 15 dubbels, 20 tripels, 15 viervouden, 6 vijfvouden en 1 zesvoud. Een minimum van 2 selectie moet juist zijn voor winst. Hoe meer selecties je juist hebt, hoe meer je zal winnen.

- Super Heinzweddenschap: een weddenschap op 7 selecties die uit 120 onderlinge weddenschappen bestaat: 21 dubbels, 35 tripels, 35 viervouden, 21 vijfvouden, 7 zesvouden en 1 zevenvoud. Een minimum van 2 selectie moet juist zijn voor winst. Hoe meer selecties je juist hebt, hoe meer je zal winnen.

- Goliathweddenschap: een weddenschap op 8 selecties die uit 247 onderlinge weddenschappen bestaat: 28 dubbels, 56 tripels, 70 viervouden, 56 vijfvouden, 28 zesvouden, 8 zevenvouden en 1 achtvoud. Een minimum van 2 selectie moet juist zijn voor winst. Hoe meer selecties je juist hebt, hoe meer je zal winnen.

- Patentweddenschap: een weddenschap op 3 selecties die uit 7 onderlinge weddenschappen bestaat: 3 dubbels, 1 tripel en 3 enkelvoudige weddenschappen (met andere woorden een Trixieweddenschap met de toevoeging van de 3 enkelvoudige van de selectie). Je krijgt al een uitbetaling als je ook maar 1 selectie juist hebt, maar voor hogere winsten dienen meer selecties correct te zijn.

- Lucky 15-weddenschap: een weddenschap op 4 selecties die uit 15 onderlinge weddenschappen bestaat: 4 enkelvoudige, 6 dubbels, 4 tripels en 1 viervoud (met andere woorden een Yankeeweddenschap met de toevoeging van de 3 enkelvoudige van de selectie). Je krijgt al een uitbetaling als je ook maar 1 selectie juist hebt, maar voor hogere winsten dienen meer selecties correct te zijn.

- Lucky 31-weddenschap: een weddenschap op 5 selecties die uit 31 onderlinge weddenschappen bestaat: 5 enkelvoudige, 10 dubbels, 10 tripels, 5 viervouden en 1 vijfvoud (met andere woorden een Canadianweddenschap met de toevoeging van de 5 enkelvoudige van de selectie). Je krijgt al een uitbetaling als je ook maar 1 selectie juist hebt, maar voor hogere winsten dienen meer selecties correct te zijn.

- Lucky 63-weddenschap: een weddenschap op 6 selecties die uit 63 onderlinge weddenschappen bestaat: 6 enkelvoudige, 15 dubbels, 20 tripels, 15 viervouden, 6 vijfvouden en 1 zesvoud (met andere woorden een Heinzweddenschap met de toevoeging van de 6 enkelvoudige van de selectie). Je krijgt al een uitbetaling als je ook maar 1 selectie juist hebt, maar voor hogere winsten dienen meer selecties correct te zijn.

Wat is een bank?

Een bank is een selectie die je aangeeft als een zekere winst in een “full cover”-weddenschap. Deze bank zal dan in elk van je selecties voorkomen. Je wedt bijvoorbeeld op A, B en C, en je bent heel zeker van A. Als je een bank op deze selectie plaatst, dan zal je de volgende weddenschappen aangaan: A, AB, AC, ABC. Met andere woorden: enkel de weddenschappen met A in zullen meetellen, en alle andere worden geschrapt uit de selectie.

Wat is een handicap-weddenschap?

Een handicap-weddenschap is een weddenschap waar één team een voordeel (of nadeel) krijgt bij het berekenen van het resultaat van de weddenschap.

Voorbeeld: Handicap 2 (+1). De “2” betekent dat we inzetten op het team dat als tweede genoteerd staat (het thuisteam staat altijd als eerste genoteerd, de bezoekers als tweede). +1 wil zeggen dat het team een voordeel van 1 doelpunt krijgt.

Laten we veronderstellen dat een wedstrijd op 1-1 eindigt, wat een gelijkstand zou zijn bij een normale weddenschap. Bij een handicap 2 (+1) moeten we een extra punt optellen bij de score van de bezoekers, waardoor de score 1-2 wordt, een overwinning voor de bezoekers dus. Als we een Handicap 1 (-1) zouden plaatsen en het eindresultaat is 2-1, dan zou de weddenschap beschouwd worden als 1-1, een gelijkspel (we moeten immers 1 punt aftrekken van de score van het thuisteam).

Handicap-weddenschappen zijn handig om hogere quotes te verkrijgen wanneer je inzet op een team dat favoriet is, of wanneer je jouw risico wil beperken wanneer je inzet op de underdog.


cookies
adx